Registrera Er domän för endast 630 kr. Vidarebefodring av URL och e-post ingår! Home Handbok Annonsera
Marknadsför
Nyheter
Skapa
Registrera
Marknadsför
Forum
English
Ny sida 1
Ny sida 2

 

Gör Det Själv
Handbok
Verktyg

 

 

Domän Registrering

Finn Ert domän namn och registrera det hos Registrera SiTe Domän. Inga kredit kort behövs, betala med postgiro. All support på svenska.

 

Att göra en bra webbplats som hjälper till att sälja företaget och dess produkter är inte helt trivialt och kräver sin man. fallgroparna är många. För att skapa en framgångsrik webbplats, tänk då på att undvika:

  1. att låta tekniker eller grafiska artister göra hemsidan. Glöm aldrig att innehållet är det viktigaste.

  2. att inte dra maximal nytta av ordet GRATIS. Försök att alltid erbjuda något gratis.

  3. att inte erbjuda dina gäster många anledningar till att återvända.

  4. att av slentrian göra samma sak som alla andra. Finn din egen nisch.

  5. att inte få besökarna att lämna sin e-post adress.

  6. att tro att det räcker med att bara etablera en hemsida.

  7. att inte arbeta aktivt för att marknadsföra sina hemsida.

  8. att premiera bilder på bekostnad av säljande och nyttig information.

  9. att välja hopplösa bakgrunder och omöjliga färger.

 

 

Marknadsför Er Webbplats

Inledning

Syns verkligen er webbplats på Internet? Kanske har ni satsat tio tusentals kronor hos ett Web design företag för att skapa en professionell webbplats för ert företag. Men har er webbplats blivit marknadsförd på Internet?

Att marknadsföra en webbplats på Internet är A och O. Det finns olika sätt att marknadsföra sig, men det absolut bästa, och billigaste, sättet är att registrera sig hos olika sökmaskiner och att erhålla en bra ranking på dessa. Över 90% av alla Web sidor hittas via sökmaskiner.

Syns då er webbplats hos sökmaskinerna? Om inte, hur skall då er nya kunder hitta till er webbplats? Prova själv genom att här bredvid söka samtidigt på de 4 största sökmaskinerna. Sök på något ord som är relevant för er hemsida och/eller ert företag, t.ex bussar i Stockholm. Kommer er webbplats med bland de 10 första, eller är det er konkurrenter som syns. Om ni inte är listad på de första två eller tre sidorna, d.v.s. bland de 30 första, då har ni förlorat. Mycket få personer bläddrar mer än tre sidor bland de resultat som sökningen genererar.

Ranking

Att finnas med på i de viktiga söktjänsterna är bara första steget i att marknadsföra sin webbplats. Det gäller även att få en bra position, det vill säga hamna bland de första, helst på första sidan, när söktjänsten visar resultatet för en sökning på viktiga nyckelord för din webbplats. Nästan ingen klickar fram till position 87 i sökresultatet.

Om man trots allt finns i söktjänsterna, men har en dålig position, då är det nödvändigt att skapa specialanpassade sidor. Ni kan läsa mer i vår handbok om hur man skapar dessa s.k. "doorway" sidor.  

Det finns ett antal företag som erbjuder tjänster för att optimera en webbplats för sökmotorer, och då bl.a. genom att skapa "doorway" sidor. Vi kan rekommendera Costal Sites. Dom tar ca 600 kr för varje URL, och för varje söktjänst, som URLen hamnar bland de tio första vid en given nyckelfras. Den minsta ordern som kan beställas är på ca 8200 kr ($1000).

Kontrollera er position GRATIS

Med vår gratis tjänst kan ni kontrollera er position hos de största söktjänsterna. Vår gratis tjänst är en förenklad variant av våra ovan beskrivna tjänster, KLICKA HÄR!.

Är det viktigt att vara populär?

Hur många andra webbplatser länkar till just sin webbplats? Är det viktigt? För det egna egot kan det naturligtvis kännas stimulerande att andra webbplatser uppskattar ens egen hemsida så pass att man sätter upp en länk till denna, men har det någon annan konkret betydelse?

Faktum är att även många sökmotorer anser det är viktigt att många webbsidor länkar sig till en viss webbsida. Desto fler länkar, desto populärare anser sökmotorerna den aktuella webbsidan är, och desto högre ranking erhåller den. Detta är vad man kallar en webbsidas signifikans. Denna kan avsevärt ökas om många sidor länkar till den. Läs mer om detta i vår manual för att registrera webbsidor.

Kontrollera er popularitet

Kontrollera själv hur populär er webbplats är! Med vår GRATIS service MinPopularitet kan du själv se hur många andra som länkar till just er sida.

 

Vi erbjuder ett antal tjänster för att marknadsföra er webbplats hos olika sökmaskiner.

Handbok för marknadsföring av webbplats
Vi har skrivit en handbok för hur nu marknadsför er webbplats, och då primärt hur ni registrerar er webbplats hos olika söktjänster. Handboken beskriver hur ni skall skapa meta taggar, vilken strategi ni skall använda för att nå ett bra resultat hos söktjänsterna, hur ni kan använda s.k. "doorway" sidor och mycket mer.
Verktyg för registrering till söktjänster
Förutom att registrera er webbplats med våra verktyg får ni hjälp med att skapa meta taggar, undersöka er ranking position, kolla er popularitet m.m. Med vårt registreringsverktyg kan ni registrera er webbplats till över hundra högkvalitativa söktjänster runt om i hela världen.
Gör Det Själv
Tips, och nyttiga länkar samt recensioner av olika kommersiella verktyg. Vi testar verktyg som registrerar webbsidor till söktjänster, som analyserar ranking, skapar doorway sidor, och mycket mer.

 
Back Home Next
      
WebSajt NU - WebbSupport På Svenska
Copyright © 1999 - 2002 Websajt NU. All rights reserved.
Uppdaterad: den 20 July 2002 
E-Post: info@websajt.nu