Registrera Er domän för endast 630 kr. Vidarebefodring av URL och e-post ingår! Home Handbok Annonsera
Nyheter
Nyheter
Skapa
Registrera
Marknadsför
Forum
English
Ny sida 1
Ny sida 2
 

Domän Registrering

Finn Ert domän namn och registrera det hos Registrera SiTe Domän. Inga kredit kort behövs, betala med postgiro. All support på svenska.

 

2003-10-14
Vi kan dessvärre bara konstatera att denna webbplats inte har uppdaterats på 1.5 år nu. Denna webbplats är nu officiellt obsolet. Den kommer att ligga kvar, men kommer inte att uppdateras. Det kommer att ligga en hel del icke aktuell information här, men också en del information som fortfarande är matnyttig.
 
2002-03-29
Vi har nu släppt vår nya webbplats, ny design och endast informativ till sin karaktär.
 
2001-04-29
Tyvärr erbjuder vi inte längre kommersiella marknadsföringsprogram. Problematiken kring att registrera sin webbplats till sökmotorer, och få en bra position, blir alltmer komplex där de olika sökmotorerna tar till allt mer sofistikerade metoder för att upptäcka vad de anser vara olämpliga metoder för att registrera webbplatser. T.ex. har AltaVista infört ett rent löjeväckande system för att undvika automat genererade registreringar. Vid varje registrering visar AltaVista ett kodord som är skrivet i helt fantastiska fonter och tanken är att bara ett mänskligt öga skall kunna läsa kodordet. Detta kodord måste anges när man registrerar sin hemsida. Ett annat exempel är HotBot. Om man alltför många gånger kollar om ens sida finns med på Google, t.ex. genom att använda ett verktyg som WebPosition Gold, då bannlyser Google hela webbplatsen. Man kan ju alltid undra hur Google hanterar detta om det är konkurrerande webbplatser som genomför denna typ av kontroller.

Summa summarum är dock att vi anser att det är bäst att varje ägare av en webbplats själv lär sig hur man registrerar hemsidor till sökmotorer. Naturligtvis finns det fortfarande en kommersiell marknad för detta, men vi anser att komplexiteten idag är alltför omfattande att denna typ av tjänster blir alltför dyr, åtminstone för oss att ägna sig åt det. Vi avser därför att göra om WebSajt NU till en rent informativ webbplats, med just information om hur man bäst registrerar sina hemsidor. Vi räknar med att den nya hemsidan kommer att vara på plats under sommaren 2001.

 

2000-12-10
Vi lanserar vår registreringsservice Registrera NU - Hela Webbplatsen. Med denna tjänst registrerar vi hela er webbplats till de största söktjänsterna. Rigorösa analyser där ni kan följa er nävaro och ranking kontinuerligt. Läs mer här.
2000-05-08
Nu äntligen är vår nya gratis tjänst, "Gratis Registrera NU", klar. Gratis Registrera NU stödjer över 70 olika högkvalitativa söktjänster, inga FFA listor. Tjänsten är betydligt mer robust än vår tidigare fria registreringstjänst. Klicka här.
2000-03-26
Vi har uppdaterat handledningen för registrering till söktjänster med en artikel om "doorway" sidor. Läs om hur "doorway" sidor kan förbättra din ranking hos de olika söktjänsterna.
2000-01-29
Vi har snyggat till vår fria ranking verktyg WebAnalys. Dessutom går det nu att spara gamla ranking resultat för att kunna se hur rankingen förändras. Klicka här.
2000-01-15
Undersök vilken position er websajt har i de olika söktjänsterna, med vår nya gratistjänst. Klicka här.
1999-10-24
Vi har uppdaterat handledningen för registrering till söktjänster. Vidare introducerar vi ytterligare en GRATIS service, nämligen WebSajt Meta Tag NU, ett verktyg för att skapa meta taggar.
1999-10-17
Vi lanserar WebSajt Domän Service, marknadens mest avancerade whois-gateway, med möjlighet att registrera vilket domän namn som helst i världen. Klicka här. 
1999-09-26
Skicka 1.500 SPAM fria e-mail, klicka här.
1999-09-25
Uppdaterad information om att registrera domäner.
1999-08-06
Se vår helsvenska FFA sida. Denna sida är fokuserad på svenska webbsajter. Anmäl gärna er egen URL.
1999-07-26
Är verkligen NU domäner bannlysta av AltaVista? Läs mer i vår artikel om NU domäner.
1999-07-23
Vi har nu utökat vårt tjänsteutbud med ytterligare två tjänster. En enklare variant av Europa programmet Registrera NU som vi kallar mini-program  Registrera NU. Vi erbjuder vidare regelbunden massregistrering till 10.000+ olika FFA'er. Läs mer här.
1999-07-14
Vi kan nu erbjuda ett mycket avancerat konferenssystem med diskussionsgrupper. Läs mer här.
1999-07-09
Vi introducerar en meta-söktjänst, d.v.s. en söktjänst som samtidigt söker de populäraste söktjänsterna. Prova här.
1999-07-08
Annonsera nu på www.WebSajt.nu. Vi erbjuder annonsplats på de populäraste sidorna samt annonsplats inom våra fria tjänster. Läs mer här.
1999-06-21
AltaVista har bannlyst alla .nu domäner. Alla som redan har .nu domäner, inklusive vi, kan känna sig lurade. Undvik .nu domäner.
1999-06-19
Vi har nu lagt in en "Gör Det Själv" sida, dvs. för dem vars tid är billigare än vår, kan egen manuell registrering vara ett alternativ. Vi ger naturligtvis tips, men vi har även recenserat fyra av marknadens populäraste program för att själv registrerar URLer.
1999-06-08
Nu har vi äntligen tagit bort den av "web-gurus" så förhatliga bakgrundsmusiken. Över 50% anser nu i vår omröstning att musiken är vedervärdig, och naturligtvis har besökaren alltid rätt!!
1999-05-21
Vi har nu lagt in den europeiska söktjänsten YellOweb i vår fria registreringsservice Gratis RegistreraNU. YellOweb är en exklusiv Europa service, det vill säga, endast europeiska domäner godkänns.
1999-05-17
Vår tjänst RegistreraNU har omarbetats. Den är nu betydligt mer fokuserad på Europa, vi har valt ut ca 100 söktjänster i Europa att registrera till. Vidare är våra loggar nu betydligt mer omfattande. I loggarna framgår nu det svar söktjänsten gett på registreringen. På detta sätt har du som kund full insyn i hur våra registreringar av din WebSajt har gått, och du kan som kund själv manuellt registrera till söktjänster där registrering har misslyckats. Vår ambition är att du som kund skall ha full insyn i vad som sker när vi genomför vårt program RegistreraNU.
1999-05-09
Vi presenterar vår fria tjänst MinPopularitet. Med MinPopularitet kan du kontrollera hur populär din websajt är. Det vill säga, hur många andra websajter länkar till din sajt.

 

 
Home Next
      
WebSajt NU - WebbSupport På Svenska
Copyright © 1999 - 2002 Websajt NU. All rights reserved.
Uppdaterad: den 20 July 2002 
E-Post: info@websajt.nu